Proizvodnja porculana, inovativnost i kvalitetan dizajn u službi naših kupaca

 

NKERPOR d.o.o. je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER.

INKERPOR d.o.o.Zaprešić, tvrtka specijalizirana za proizvodnju, trgovinu i uslugu dekoriranja, osnovana je 2009. godine.

Tvrtka je od 1. siječnja 2010. preuzela proizvodnju i prodaju porculanskog posuđa za brend INKER, s više od 60 godina poznate porculanske tradicije. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine.

INKERPOR d.o.o. u vlasništvu je španjolske tvrtke Porvasal S.A., renomiranog proizvođača porculana. Porvasalov asortiman distribuira i INKERPOR na svojim tržištima.

INKERPOR d.o.o.opskrbljuje restorane, hotele, bolnice i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70 posto svoje proizvodnje..

Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca

PROIZVEDENIH KOMADA

DISTRIBUTERA

ZEMALJA IZVOZA

KOMADA GODIŠNJE

ZAPOSLENIK

GODINA ISKUSTVA

Kvaliteta

 

INKERPOR d.o.o. secijaliziran je za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima.
Ključna značajka koju treba istaknuti su strogi postupci koje pratimo u INKERPOR-u kako bismo ispunili zahtijevane standarde kvalitete.

Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći (1400oC) omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Kao proizvođači, preporučujemo niz preventivnih mjera za produljenje vijeka trajanja proizvoda.

Dvije naše preporuke za upotrebu su:

  1. Koristite neabrazivni deterdžent za očuvanje glazure u optimalnom stanju.
  2. Izbjegavajte termički šok uslijed nagle promjene temperature, hlađenja do grijanja ili obrnuto.
preloader