Inkerpor

Proizvodnja porculana, inovativnost i dizajn kvalitete u službi naših kupaca

INKERPOR d.o.o. je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER.

INKERPOR d.o.o.. Zaprešić, tvrtka specijalizirana za proizvodnju, trgovinu i uslugu dekoriranja, osnovana je 2009. godine.

Tvrtka je od 1. siječnja 2010. preuzela proizvodnju i prodaju porculanskog posuđa za brend INKER, s više od 60 godina poznate porculanske tradicije. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine.

INKERPOR d.o.o. U vlasništvu je španjolske tvrtke Porvasal S.A., renomiranog proizvođača porculana. Porvasalov asortiman distribuira i INKERPOR na svojim tržištima.

INKERPOR d.o.o. opskrbljuje restorane, hotele, bolnice i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70 posto svoje proizvodnje.

Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta.

INKERPOR d.o.o. ima 91 zaposlenika i godišnji kapacitet proizvodnje od 3 do 4 milijuna komada. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

Kvaliteta i dizajn u službi najzahtjevnijih kupaca

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada sa svim sektorima i grupama, među kojima su i hoteli, restorani, pržionice, ugostiteljski objekti i bolnice, Inkepor je porculan prilagođen svim potrebama, posebno u području šalica i tanjurića. Štoviše, naš katalog nudi široku paletu proizvoda koji se prilagođavaju svakom segmentu tržišta. Uz dobru vrijednost i stalnu komercijalnu radnu etiku INKERPOR ima široku prisutnost u Hrvatskoj i na više od 20 tržišta, kao što su: Italija, Austrija, Njemačka, Velika Britanija, SAD, Kanada, Australija, Švicarska, Francuska, Slovenija , Bosna i Hercegovina, Srbija, Rusija, Kazahstan, Crna Gora itd.

INKERPOR U BROJEVIMA

100.000.000 proizvedenih komada
4.000.000 komada godišnje
1400ºC temperatura paljenja
300 distributera
91 ZAPOSLENIK
30 zemalja IZVOZA
63 godina ISKUSTVA

KVALITETA

INKERPOR doo secijaliziran je za proizvodnju porculana s visokokvalitetnim parametrima.
Ključna značajka koju treba istaknuti su strogi postupci koje pratimo u INKERPOR-u kako bismo ispunili zahtijevane standarde kvalitete.

Proizvodnja se obavlja uz korištenje najnaprednijih svjetskih postrojenja, kao što su isostatičke preše, strojevi za glaziranje, visoko kvalitetne sirovine, uglazurna i nadglazurna peć. Naše uglazurne peći (1400oC) omogućuju nam proizvodnju artikala pogodnih za mikrovalne pećnice i perilice za pranje posuđa.

Kao proizvođači, preporučujemo niz preventivnih mjera za produljenje vijeka trajanja proizvoda.

Dvije naše preporuke za upotrebu su:

  1. Koristite neabrazivni deterdžent za očuvanje glazure u optimalnom stanju.
  2. Izbjegavajte termički šok uslijed nagle promjene temperature, hlađenja do grijanja ili obrnuto.